Wezep verlies in het beker duel van Nunspeet met 0-3

19-11-2016

Nunspeet benut de kansen beter dan thuisclub WHC en bereikt met een 0-3 overwinning de volgende bekerronde. De Wezepers laten in de eerste helft vier opgelegde mogelijkheden liggen.

Vooral  Carlos Lopes Macedo is de weg kwijt. Nunspeet, dat net als WHC deze competitie met een gebrek aan schotvaardigheid te maken heeft, komt verrassend op voorsprong als  Maikel Lange met een geplaatste inzet randje zestien het net vindt. WHC zet direct na rust een offensieve koers in  maar ziet de wedstrijd in de 65ste minuut verloren gaan.

Eerst  schiet de behendige beslist WahidShimeri de bal snoeihard binnen en nog geen 60 seconden later weet Kevin Scholten wel raad met een buitenkansje als doelman Jassper Kuiper voor zijn voeten laat vallen. Dat was de genadeslag. De wisselcaroussel aan beide kanten heeft geen effect. Nunspeet gaat over drie weken weer bij WHC op bezoek, dan voor de competitie.