Vevo verliest thuis met 0-4 van Hatto Heim.

04-09-2016

Vandaag de eerste competitie wedstrijd in de 3e klasse C Oost.

Hatto Heim ging op bezoek in het oudhollandse dorpje Veessen aan de IJssel.

VEVO was de tegenstander die vorig jaar promotie naar de 3e klasse via de nacompetitie maakte

Zonder de spelers Maarten Teuben , Winand Meilink , Joep van Apeldoorn , Vincent van Hoorn en Robin Metselaar.
Maarten ,Winand en Joep (blessures) en Vincent en Robin maakte wat speelminuten in het 2e.Het was Hatto Heim dat direct veel druk op de bal zette en de tegenstander naar achter drukte.En naar 5 minuten was het al raak , Jasper Wichers ging op snelheid langs 2 tegenstanders en schoot op het doel.
Doelman Reinder van de Vrugt kon nog redding brengen maar in de rebound schoot Jasper raak 0-1.

VEVO was van slag , een toeschouwer van de Veessenaren die zei van zie zitten vol met zenuwen , loat maar hopen dat ze gauw anders goat voetballen ,anders kumt het zekers niet goed.Hierna was Hatto Hein nog 2x gevaarlijk voor het doel van VEVO , maar van de Vrugt stond nu goed op z’n post. In de 12e minuut een dot van een kans voor Dani Draaijer namens VEVO ,maar zijn schot ging naast.Weer die zelfde nummer 7 mag 10 minuten later recht op Django van der Landen lopen , maar Django redde knap.

Hierna was het Hatto Heim die de duimschroeven weer wat aan ging draaien.
Door slordig balverlies door 2 verdedigers van VEVO kon Niels van der Velden in de klus de bal meenemen en hij faalde niet in de afwerking 0-2.
Na de rust was het VEVO die uit een corner bijna raak kopte , maar met een goeie reflex bracht Django redding.VEVO hanteerde vaak de lange bal , maar de verdediging van Hatto Heim stond als een muur.

55 minuten onderweg daar was weer die dekselse Jasper die recht op de keeper afstoomde en hij faalde niet 0-3.Paar minuten hierna kreeg VEVO van scheidsrechter Marsman een strafschop , na een kleine fout in de verdediging.Bart Mulder van VEVO ging achter de bal staan , maar zijn schot werd klemvast gepakt door Django.
In de 70 minuut een mooie actie van Elnathan van Dijk in het strafschopgebied van VEVO , maar door dat hij vast werd gepakt aan zijn shirt , wees de scheidsrechter naar de stip , strafschop dus voor Hatto Heim. Het was Jurgen van der Weerd die de bal snoeihard in schoot en zo de eindstand van 0-4 op het scorebord zette.
Een mooi begin dus voor de mannen van Erwin Brem.