Oene krijgt BAS op de knieën.

24-03-2018

OENE – De overwinning valt gelet op de vracht kansen wat magertjes uit, maar ook de 1-0 brengt Oene drie punten. Voor BAS de eerste nederlaag sinds oktober vorig jaar. De winnende treffer komt op slag van rust tot stand. Jasper Mosterd, de laatste weken op schot, bewijst andermaal zijn waarde met een ferme uithaal aan het eind van een gave combinatie.

Het publiek krijgt een zinderende wedstrijd voorgeschoteld waarin men bij BAS elkaar wat makkelijker vindt. Oene heeft met doelman Riphagen en aanvoerder Patrick Kamphuis achterin en voorin Yve Hilberink de sterkste troeven. In de tweede helft een slijtageslag waarin de thuisclub overeind blijft en zelfs nog de beste mogelijkheden om de wedstrijd op slot te gooien. Door dit resultaat doet Oene weer mee, nadat het wat teleurstellend de tweede periode verspeelde.