Gemeentelijke derby Hulshorst tegen Elspeet in evenwicht.

01-04-2017

 

De spanning in de vierde klas B is na de remise in de gemeentelijke derby Hulshorst-Elspeet tot een kookpunt opgevoerd. Beide ploeg morsten twee punten en daardoor kan Otterlo tot op twee punten naderen. Het zag het eigen duel tegen Turkse Kracht.

Het werd een duel met twee gezichten. Voor rust had Elspeet de  beste kansen, na de hervatting drukte Hulshorst de moegestreden opponent op de eigen helft terug. Met name dankzij het goede werk van de beide keepers, Thijs Menges van Hulshorst en Herald Hop van Elspeet, werd niet gescoord. Elspeet was er enkele keren dichtbij via Niels Bosman, Colin Pluim en Jordi van der Zande.

Bij Hulshorst kon Ronald Jansen het verschil niet maken. Hij staat al weken op 21 doelpunten. Scheidsrechter Van Beek  was de beste man van het veld. Hij ging voor mannelijk voetbal, floot de wedstrijd niet kapot en daardoor bleef het spannend tot het laatste fluitsignaal. Zaterdag krijgt Elspeet Otterlo op bezoek. Hulshorst hoopt op zijn beurt dat die twee elkaar punten afsnoepen waardoor het bij winst op Turkse Kracht weer afstand kan nemen.

Verslag Dick van der Veen.

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024