Dsv '61 heeft ritme terug en pakt drie punten door met 4 -1 van Oene thuis te winnen.

17-09-2016

DSV’61 pakte uit tegen Oene. Het sloot de wedstrijd af met een 4-1 overwinning.  De ploeg sloeg op beslissende momenten toe met indraaiende vrije trappen. Aanvoerder Jan van Norel is er een meester in. DSV’61 domineerde het eerste kwartier.

Prijsschutter  Alfred Hofmeijer glipte in de 4e minuut langs twee verdedigers en schoot beheerst in: 1-0. Oene kwam daarna sterk terug. Arjan Gerrits knikte uit een puntgave voorzet van Patrick Kers de verdiende gelijkmaker binnen.

In blessuretijd van de eerste helft verlengd Johan Westerink een slim genomen vrije trap: 2-1. Direct na rust liet Oene zich opnieuw verrassen in een dood spelmoment en daarvan profiteerde dit keer Martijn Lieferink. Direct daarna schoof Wilbur Akster de 4-1 binnen. De wedstrijd ging als een nachtkaars uit.