In Epe heeft SEH met 3-0 de bekerwedstrijd verloren tegen Epe.

21-08-2016

Het eerste elftal van SEH heeft in haar eerste beker duel een terechte stevige nederlaag geleden. In en tegen Epe werd het voor de thuisploeg 3-0.

In de beginfase was het voor beide ploegen vooral aftasten geblazen. Epe probeerde voetballend van achteruit tot een oplossing te komen, terwijl SEH zich terug trok en in de tegen aanval gevaar probeerde te stichtten.

Epe was na 20 minuten spelen het dichtst bij de openingstreffer, toen Logen kon profiteren van balverlies achterin bij SEH maar met zijn stiftje de lat raakte.

Aan de andere kant kon De Graaf alleen door op doelman Mosterd, maar zijn lob was wel erg ruim bemeten. Vlak voor rust was vervolgens Epe nogmaals dichtbij de openingstreffer, toen Calkhoven zich vrijspeelde en met een bekeken schuiver via de vingertoppen van Tijssen de paal raakte.

Binnen een kwartier na rust was het duel echter opeens gespeeld. Lokhorst wist in dat tijdsbestek een hattrick te produceren, terwijl de eerste echte grote mogelijkheid na rust nog wel voor SEH was toen Mosterd een zeker lijkende goal op katachtige wijze uit de hoek ranselde.

SEH mocht het zich in die fase na rust met name aanrekenen dat het de thuisploeg veel te veel ruimte gaf om te voetballen, waar de ploeg van Uit den Boogaard gretig gebruik maakte met de drie snelle doelpunten als gevolg.

Uiteindelijk geloofde Epe het in de slotfase wel en was SEH niet meer bij machte om nog wat aan de stand te doen veranderen: 3-0.