WZC geeft ’t Harde les in scoren

29-09-2018

WAPENVELD – Niemand die WZC ook maar de geringste kans van slagen geeft in de eerste helft tegen ’t Harde. De opponent domineert 45 minuten. Krijgt zeker tien opgelegde kansen maar ziet mede door goed keeperswerk van doelman Wolter Bos geen mogelijkheid om er meer dan één te benutten. Dat komt voor rekening van Alwin Zeeman. Dat gebeurt pas nadat WZC bij een schaarse tegenstoot via aanvoerder Wouter ten Pas uit een vrije trap de leiding heeft genomen.

Na rust kantelt het duel volledig. De omzettingen bij WZC werken, ’t Harde vervalt in slordigheden, mist nog een paar goede mogelijkheden waarna het ongeloof in een overwinning binnen sluipt. Koren op de molen van WZC dat door Wilmer Rorije en andermaal Ten Pas (strafschop) de 3-1 zege op het scorebord zet. ’t Harde zag zelfs geen kans om een elfmeter trap voor rust te benutten. Met zes uit twee blijft WZC mede koploper. ’t Harde domineert twee duels maar blijft wel op één schamel puntje staan.