De eerste A. Vogelloop vond plaats onder prachtige weersomstandigheden, waarbij de deelnemers door de Vogeltuin en over het landgoed Zwaluwenburg in 't Harde liepen.

30-06-2024

Het was een stralende dag toen de eerste A. Vogelloop 2024 plaatsvond op 't Harde. Het evenement trok veel enthousiaste deelnemers, van jong tot oud, die zich hadden verzameld voor een dag vol sportieve uitdaging en plezier. 

De jongste deelnemers begonnen hun tocht door de prachtige A. Vogeltuin. De kinderen renden lachend over de kronkelende paadjes, langs kleurrijke bloemen. Vogels floten vrolijk boven hun hoofden, wat bijdroeg aan de betoverende sfeer van de tuin. Ouders en toeschouwers moedigen de jonge lopers enthousiast aan terwijl ze genoten van de levendige omgeving.

Voor de volwassenen was er een meer uitdagende route uitgestippeld over het uitgestrekte landgoed Zwaluwenburg. Deze prachtige locatie bood een mix van weelderige bossen. De lopers genoten van het adembenemende landschap terwijl ze zich een weg baanden over de zorgvuldig uitgezette paden. De serene omgeving en de frisse buitenlucht zorgden ervoor dat de inspanning van het hardlopen als een genot voelde.

Bij het bezoekerscentrum, het hart van het evenement, waren diverse kraampjes opgezet. Hier konden de deelnemers en bezoekers terecht voor verfrissende drankjes, heerlijke snacks en verkoelend ijs. De kraampjes werden druk bezocht, vooral door kinderen die na hun loop hongerig en dorstig waren. De aanblik van kleurrijke ijsjes zorgden voor een feestelijke sfeer.

Aan het eind van de loop verzamelden iedereen zich bij het bezoekerscentrum voor de prijsuitreiking. Voor elke categorie waren er prijzen te winnen, van de snelste kinderen tot de meest doorgewinterde volwassen lopers. De winnaars werden met luid applaus ontvangen en kregen hun medailles en trofeeën uitgereikt door de organisatoren van het evenement. Stralende gezichten en trotse momenten maakten de prijsuitreiking een hoogtepunt van de dag.

De eerste A. Vogelloop was een groot succes en iedereen vertrok met mooie herinneringen aan een perfect georganiseerde dag. De combinatie van sport, natuur en gezelligheid maakte dit evenement tot een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers en bezoekers. Het evenement toonde de schoonheid van 't Harde.

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024