Mooie show met oorspronkelijke duiven, lach- en diamantduiven, konijnen, cavia’s en sierduiven in manage Laanzichtsweg Oldebroek.

05-11-2022

Kleindierenvereniging Sport Veredelt jubileumshow in verband met het 75 jarig bestaan van de vereniging. Vanwege corona kon deze show 2 jaar op rij niet doorgaan, maar nu was alles gereed om op 4 en 5 november alsnog plaats te laten vinden. Voor de show waren er door kleindier liefhebbers uit het hele land het mooie aantal van bijna 400 dieren ingeschreven. De ingeschreven dieren werden op vrijdag 4 november door deskundige keurmeesters worden beoordeeld. Vrijdagavond om 19.30 uur was de opening van de show door de burgemeester van Oldebroek, mevrouw Tanja Haseloop- Amsing. Ook zijn door haar de hoofdereprijzen worden uitgereikt. De show was op vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 15.30 uur geopend voor inzenders en publiek.

Op zaterdag zal er vanaf 10.00 uur een officiële eierkeuring plaatsvinden, waar ook het publiek bij aanwezig mag zijn. Hierbij worden setjes eieren beoordeeld door een gecertificeerde keurmeester, zowel op exterieur als interieur van het ei. Bijzonder leerzaam!

De show was verder aangevuld met een heuse mini fair, bestaande uit Aloë vera/ Jemako/ Tupperware/ Hip en Klassiek (kinderkleding vanaf maat 92 tot 176)/ Wonen bij Marianne groen en woondecoratie/ Kroon ontwerpt (kaarten, accessoires etc.)/ Zuster Evie (puike potten met bakmixen)/ Ontbeitmee (zelfgemaakte granola)/Mijnkidswear (kinder- en jongvolwassene kleding outlet)/ Leuke herfstbakjes met groen. Ook zal op zaterdag een imker aanwezig zijn. De imker gaat korfvlechten, honingverkoop en met alle vragen over bijen kun je bij hem terecht.

Daarnaast was ook Schoonhoven service Oosterwolde aanwezig zijn met een demonstratie van Valtra tractoren, landbouw-/grondverzet-/tuin&parkmachines. Tevens verkoop van Siku en Bruder speelgoedtrekkers en andere machines.  

Tot slot nog een keer de uitnodiging om deze mooie show met oorspronkelijke duiven, lach- en diamantduiven, konijnen, cavia’s en sierduiven te komen bezoeken. Er is echt voor jong en oud van alles te zien en te beleven. 

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024