In de gemeentelijk derby weet de ElburgerSC in de blessuretijd de gelijkmaker tegen de met een man minder spelende DSV'61 te maken.

16-04-2022

Na afloop van de wedstrijd tegen ESC heerste bij aanvoerder Martijn Lieferink het gevoel twee punten te hebben verloren. “Dit was onnodig en heel jammer. Na een wat slap begin van onze kant komen we beter in het spel. De eerste Elburger treffer was een gevolg van een misverstand tussen onze verdedigers. Gelukkig hielden wij het goede van het spel en kwamen we voor de rust op 1 – 1”.

Het was Lieferink zelf die voor de 1 – 1 zorgde, ook bij de tweede treffer na de pauze was hij betrokken. Uit zijn hoekschop scoorde Jeffrey Schreurs met een kopbal de 2 – 1 .

Breekpunt was misschien wel het wegsturen van Stephan Bakker na een tweetal overtredingen. ESC maakte hiervan goed gebruik, maar DSV wist heel lang stand te houden, deels omdat ESC veel lange ballen hanteerde. Tot echter vlak voor tijd de 2- 2 alsnog viel. Die treffer zorgde voor veel teleurstelling in de oranjeharten: toch twee punten verloren!

Verslag site DSV'61

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024