‘t Harde in finale nacompetitie

02-06-2019

‘t HARDE – In een knotsgekke wedstrijd met wisselende kansen verslaat ‘t Harde het Twentse Daarlerveen met 4-2. Dat doet het door in de tweede helft van de verlenging de 2-2 stand in een voorsprong om te buigen. Daarlerveen is in de reguliere speeltijd de sterkste, heeft de winst voor het grijpen maar wordt daar in  de slotfase van afgehouden door invaller Lawrence Visch. Hij zorgt eerst voor de gelijkmaker en schiet vervolgens ook de winnende 3-2 binnen. Daarna is Daarklerveen helemaal op en had het voor ‘t Harde een overwinning met hoge cijfers kunnen worden. Het blijft dan bij een vierde goal van aanvoerder Bram van der Worp.

Een goed voetballende strijdvaardige tegenstander met veel lange mensen zet ‘t Harde bij vlagen met de rug tegen de muur. De vrije trap die Terence ten Brink schitterend binnen schiet komt als geroepen. Maar na rust is er voor ‘t Harde geen houden meer aan. Melvin Hulsegge en Frank Koppelman buigen de achterstand om in een voorsprong. Goed keeperswerk van Henry Schipper voorkomt erger. Als het dan toch op een verlenging uitdraait is de tegenstander helemaal op. Zaterdag moet ‘t Harde het tegen DVOV uit Velp op neutraal terrein afmaken.