Mogelijke plofkraak bij ING Bank in Elburg

27-10-2017

In alle vroegte heeft men geprobeerd een plofkraak te plegen bij de ING Bank in Elburg de politie doet momenteel onderzoek.

Verdere informatie volgt.

Update: 12:00 uur

Elburg - De politie doet onderzoek naar een poging om een geldautomaat open te breken bij een bankgebouw in Elburg afgelopen nacht. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Onbekenden probeerden in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 03.10 uur de geldautomaat bij een bank aan de Zuiderzeestraat Oost in Elburg te kraken. Kennelijk mislukte dat en gingen de daders er zonder buit vandoor. De politie onderzoekt nog hoe de daders geprobeerd hebben de geldautomaat open te breken. Daarbij werd rekening gehouden met het gebruik van explosieven. Om die reden werd de omgeving enige tijd afgezet voor onderzoek. Ook is in de omgeving met meerdere eenheden en een politiehelikopter gezocht naar de daders.

De politie roept bij haar onderzoek getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website. Liever anoniem reageren? Neem dan contact op met  meld Misdaad Anoniem. 

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024