Frontale botsing op de N309 Eperweg t.h.v. Kaerweg op 't Harde.

08-09-2017

Bij een ongeval op de Eperweg N309 op 't Harde zijn een personenauto en een bestelbusje frontaal op elkaar gebotst, het busje  komende van uit de richting A28 heeft vermoedelijk willen afslaan naar de Kaerweg en de naderen de auto uit de richting Elburg over het hoofd gezien. De bestuurder en passagier van deze auto zijn beiden voor controle mee gegaan naar het ziekenhuis, de op geroepen brandweer heeft wat had en spandiensten verleed maar is verder niet ingezet.

De bestuurder van het busje zou na de aan aanrijding de plaats van het ongeval hebben willen verlaten maar is door omstanders aangehouden en over gedragen aan de politie zo meldt de wijkagent op twitter.

De Eperweg is een klein uur afgesloten geweest in beide richtingen waardoor het in het dorp druk werd door auto's die een route zochten om hun weg te kunnen vervolgen. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft twee voertuigen afgesleept, een derde voertuig welke geparkeerd stond langs de Eperweg liep ook lichte schade op maar kon op eigen kracht verder. 

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024