Dode man Vaassen: politie gaat uit van misdrijf

11-03-2017

 

De politie is een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) gestart naar aanleiding van het aantreffen van een dode man in Vaassen. Het slachtoffer, een 25-jarige man uit Vaassen, werd in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 maart dood aangetroffen op een parkeerplaats aan de Geerstraat. De politie gaat ervan uit dat hij door een misdrijf om het leven in gekomen.

Omstreeks 00.10 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een verdachte situatie op de carpoolplaats. Toen agenten daar aankwamen, troffen zij een man aan die al was overleden. Er is direct een onderzoek gestart naar de identiteit van het slachtoffer, de doodsoorzaak en de toedracht. De technische recherche is vannacht begonnen met sporenonderzoek . Daarvoor is de parkeerplaats en de directe omgeving afgezet. Het technisch forensisch onderzoek op de plaats delict zal nog een deel van de dag in beslag nemen.

De politie is op zoek naar getuigen. Bent u tussen vrijdagavond 22.00 en zaterdagnacht 00.15 uur op de parkeerplaats geweest of in de omgeving daarvan en u heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk in verband kan worden gebracht met het misdrijf, verzoeken wij u contact op te nemen. Ook als u andere informatie heeft die de politie kan helpen bij het onderzoek, horen wij dat graag. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of – als u anoniem wilt blijven – via 0800-7000.

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024