Twee gewonden bij frontale aanrijding Eperweg N309 op 't Harde

13-12-2022

Update 14-12: De vermoedelijke veroorzaker van dit ongeval is doorgereden en heeft zich helaas niet bekend gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen en/of camerabeelden. 

Bent u getuige geweest van dit ongeval, heeft u dashcambeelden, of woont u in de omgeving en heeft u camerabeelden welke een deel van de openbare weg opnemen? Dan komen wij graag in contact met u! U kunt bellen naar 0900-8844. Vermeld u dan ons kenmerk: 2022578853

Dinsdagavond iets na half 6 is er ongeluk gebeurt op de N309 Eperweg op ‘t Harde. Ter hoogte van de parkeerplaats bij de Rozenbergerweg kwamen een vrachtwagen en een personenauto frontaal met elkaar in botsing. Volgens omstanders kwam er een auto de weg opdraaien vanuit de parkeerplaats, waardoor de automobilist uit moest wijken en op de verkeerde weghelft terecht kwam.

Twee ambulances werden opgeroepen voor de twee slachtoffers uit de auto. De vrijwilligers van brandweer Elburg kwamen met hun hoogwerker retour van een incident uit Epe, zij reden langs de file op de Eperweg en hebben uiteindelijk samen met de politie en omstanders eerste hulpverleend tot dat de ambulances ter plaatsen waren. De slachtoffers zijn met spoed en onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij en had verder geen verwondingen opgelopen.

De weg is in beide richtingen gestremd geweest. De verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatsen gekomen voor het sporenonderzoek. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft beide voertuigen afgesleept.


 

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024