Weer ongeval twee auto's en vrachtwagen t.h.v de afslag naar bezoekerscentrum Dr. A Vogeltuin op 't Harde.

08-12-2022

Donderdagmiddag rond 12.30 uur is er wederom een ongeval gebeurd op de provinciale weg tussen Elburg en ’t Harde. De locatie van het ongeval is een bekende ongevallenlocatie dit gaat om de Eperweg N309 bij de afslag naar Zwaluwenburg. 

Op de Eperweg sloeg een auto af naar Zwaluwenburg, hiervoor stopte een automobilist maar een automobilist achter de auto zag de stilstaande auto over het hoofd en botste op het stilstaande voertuig. 

De stilstaande auto kwam op de andere weghelft terecht waar de auto tegen de zijkant van een vrachtwagen botste komende uit de richting van ’t Harde. De bestuurder mag van geluk spreken dat zij de zijkant van de vrachtwagen raakte en niet voor de vrachtwagen belande. 

De vrachtwagen kwam 150m verderop tot stilstand, de wagen heeft schade van voor tot achter aan de zijkant, waaronder een lekke band aan de achterzijde. De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen en is door het ambulancepersoneel gecontroleerd. De bestuurder hoefde niet naar het ziekenhuis.

Tijdens de hulpverlening was de weg helemaal afgesloten geweest. De drie voertuigen zijn door bergingsbedrijf Stouwdam weggesleept.

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024