29-jarige man raakt zwaargewond na steekincident Luttekenstraat in Elburg, drie mannen aangehouden

08-03-2022

Op maandagavond 7 maart rond 18:30 uur kreeg de politie een melding van onenigheid tussen drie mannen in een woning aan de Luttekenstraat.

Aangekomen op de Luttekenstraat trof de politie op straat een 26-jarige man uit Delft aan die gewond was en hevig bloedde.  De man zou zijn gestoken met een mes. Bij het incident trof de politie twee andere mannen aan. De politie hield hen beide aan. Het betrof een tweede 26-jarige man uit Delft (niet het slachtoffer) en een man uit Elburg. Het slachtoffer werd met spoed naar de A28 bij 't Harde gebracht. Hier was de traumahelikopter uit Amsterdam geland. De MMT-arts uit de traumahelikopter is in de ambulance gestapt en heeft het ambulancepersoneel ondersteund. Daarna is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis in Zwolle gebracht en werd na behandeling aangehouden. 

Vrijwel tegelijkertijd met de melding ‘steekincident’ trof de politie aan de Vicariestraat, de straat naast de Luttekenstraat, een auto aan waarvan de achterruit was ingeslagen en waarvan de binnenzijde in brand stond. Of er een connectie is tussen het steekincident en de autobrand is nog niet duidelijk. De politie onderzoekt de toedracht van beide incidenten.

Voor het onderzoek in beide zaken komt de politie graag in contact met getuigen. Neemt u dan contact op door te bellen met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tip doorgeven tel. 0800-7000.

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024