Drie auto's botsten op de Zuiderzeestraatweg West in Doornspijk op elkaar, doordat een bestuurder vermoedelijk een bekende zag fietsen.

16-10-2020

Vrijdagmiddag iets over half zes heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen drie auto's. Een dame stond met haar auto stil op de Zuiderzeestraatweg om af te slaan naar de Mezenbergerweg in Doornspijk. Een automobilist komende uit de richting Nunspeet merkte de stilstaande auto te laat op, omdat hij vermoedelijk een bekende op het fietspad zag en even de aandacht voor de weg kwijt was, met als gevolg een aanrijding met de stilstaande auto.

De bestuurster daar weer achter had geen tijd meer om voor de twee auto's tot stilstand te komen en botste weer op deze auto's. Door de klap belandde de eerste auto op het fietspad aan de andere kant van de weg. De bestuurster uit deze auto is voor onderzoek mee naar het ziekenhuis gegaan. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft alle auto's afgesleept. De provincie heeft vervolgens de weg nog schoon gemaakt. Door het ongeval is de weg tijdelijk dicht geweest waardoor er aan beide kanten een kleine file ontstond.

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024