Eigenaar neemt met pijn in het hart afscheid van zijn auto, nadat deze anderhalve dag eerder op de parkeerplaats langs de Wolkamerweg was aangereden.

04-05-2020

De eigenaar kwam de volgende morgen er achter dat zijn auto, welke geparkeerd stond langs de Wolkamerweg was aangereden. Velen vroegen zich af wat er gebeurt was, op de parkeerplaats stond zondagmorgen een auto met schade aan de rechter achterzijde. Een stuk verder op stond een andere auto ook met schade aan de rechter achterkant vast in het hekwerk van het honden losloop veldje met daarom heen een rood wit politie lint gespannen.

later bleek dat een automobilist achteruit de Herbert van Putten was gekomen en door onverklaarbare reden achter uit de Wolkamerweg is opgereden en achter in de auto die daar stond geparkeerd was gereden. Door de klap is de andere auto voor uit geschoten en in het hekwerk tot stilstand gekomen. het ongeval zou in het begin van de nacht hebben plaats gevonden, ook is er toen politie ter plaatse geweest. waarom de voertuigen niet zijn afgesleept en dit pas maandag middag door bergingsbedrijf Stouwdam pas is gedaan is onbekend.

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024