Bij een ongeval op de kruising Eperweg Bovenheigraaf zijn twee dames gewond geraakt.

08-05-2019

De Eperweg N309 is woensdagavond uren gestremd geweest na dat er een verkeersongeval had plaats gevonden waar bij drie personen gewond zijn geraakt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Rond 19.15 werden de hulpdiensten door omstanders gebeld om hulp te verlenen, de brandweer van post Elburg heeft een persoon uit haar benarde positie bevrijd.

Hoe het ongeval heeft plaats gevonden wordt door de politie onderzocht en is daar voor op zoek naar getuigen, bel 0900-8844 als u iets heeft gezien.

De grijze Peugeot is vermoedelijk vanaf de Bovenheigraaf de Eperweg opgereden en heeft de blauwe Peugeot komende uit de richting van 't Harde waarschijnlijk niet opgemerkt, door de klap is deze auto tientallen meters verder op richting Elburg tot stilstand gekomen tegen een lantarenpaal, het andere voertuig met daar in twee personen kwam tot stilstand net voor de afzetting in de Bovenweg. De VOA heeft het ongeval onderzocht vervolgens zijn de voertuigen geborgen door Bergingsbedrijf Stouwdam en is de weg weer vrij gegeven voor het verkeer.  

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024