Benefietavond in de WHC kantine Wezep voor Rico.

12-11-2016


Voor onze, beademingsafhankelijke zoon, zijn wij opzoek naar passend vervoer, zodat hij, maar ook wij als gezin weer iets kunnen ondernemen!

Wat een drempel, met bijna schaamrood op onze kaken, starten we deze droom... Nou ja, droom. Het liefst hadden wij deze droom niet gehad natuurlijk!

Onze zoon Rico is nu 10 maanden. Afhankelijk van een "Stingray (aangepaste kinderwagen/rolstoel) welke binnenkort geleverd word. Daarnaast is Rico afhankelijk van beademingsapparatuur. Dit is groot en zwaar. Te groot voor een gewone gezingsauto. Dus hebben we straks een mooie "kinderwagen", Maar kunnen we nog altijd niet weg, omdat het niet allebei in de auto past. Rico moet ook in stingray vervoerd worden, gezien zijn scheven middenrif, welke een long omhoog drukt.

Rico is geboren met een zeldzame slokdarmafwijking. Toen hij 48 uur oud was, hebben ze dit middels een 7 uur durende operatie hersteld. Daarnaast heeft hij een tracheamalacie. Een slappe luchtpijp. Rico heeft inmiddels 7 operaties ondergaan, maar zijn luchtpijp blijft risicovol en zorgelijk.

Lees de hele tekst klik hier.

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024