José Oosthoek neemt haar afscheid cadeau, een mega bank in gebruik aan de haven Elburg.

03-05-2019

José Oosthoek.

“Toen me gevraagd werd wat voor cadeau ik wilde van de beleidsmedewerkers RO, wilde ik iets waar iedereen van kan genieten, inwoners van onze gemeente, maar ook toeristen”, vertelt de oud-wethouder. “Een bank als deze had ik in Frankrijk eens gezien en het wekt een glimlach op en iedereen wil op de foto met de bank. Dat leek me een mooie manier om Elburg op de kaart te zetten. Met de fotowedstrijd hoop ik dat Elburg viral gaat en de bank van Elburg net zo bekend wordt als de letters I Amsterdam van de Dam. De fotowedstrijd duurt de hele zomer en in de jury zitten een vakman; Hans Kleijer van Paperclipdesign, de echtgenote van de burgemeester; Esther Rozendaal en jeugdburgemeester Jesse Moling. 

Wanneer je gemeente Elburg tagt in berichten op de social media en de hashtags #elburg en #visitelburg toevoegt, kun je meedoen.”

“Verder hoop ik dat er veel mooie gesprekken plaatsvinden op de bank, dat mensen elkaar daar vinden, kunnen genieten van spelende kinderen in het water op het plein, romantisch naar de ondergaande zon kijken of kunnen ontspannen bij al het moois in de haven.”

Van de Kolk  - NWVFoto.nl

NWV© All rights reserved 2024